Familjeföretaget Hydroscand erbjuder marknadens bredaste sortiment inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien med fler än 20 000 artiklar på lager.

Vi erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter. Vi arbetar innovativt, decentraliserat och kunddrivet i vår strävan att alltid hitta lösningar som hjälper våra kunder att öka sin effektivitet och lönsamhet.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känd under varumärket SlangExpress. SlangExpress erbjuder snabb och professionell service på plats hos kund, både vid akuta uppdrag och planerade underhållsarbeten.

Hydroscand AB är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Utöver hydraulslang, pneumatikslang och industrislang, erbjuder vi slangkopplingar, adaptrar, skärringskopplingar, kragkopplingar, ORFS-kopplingar, rörklammer, kulventiler, snabbkopplingar, svivlar och mycket mer.

Vi erbjuder även ett marknadsledande utbud av innovativa och kundanpassade tjänster såsom SlangExpress för mobil slangservice och diagnostik, TrackingCode för säkrare drift, och HoseOnSite för kompletta slangverkstäder ute hos kund.

Address & Contact

Our Address

Bogårdsvägen 43 128 06 Sköndal

Telephone